RESTAURANT SU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 723 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Su. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:12 Sory maar het was echt slecht! Nooit meer!
21 feb 2024 om 20:46 Altijd lekker
15 feb 2024 om 8:24 Het eten was heerlijk Sushi was lekker vers Wij hebben heel erg van genoten
10 feb 2024 om 9:32 Perfect op tijd en nog netjes in de verpakking.
14 jan 2024 om 22:35 Ik had om 17.00 besteld om om 18.30 te laten bezorgen. Thuisbezorgd was er om 18.50. Kregen loempiaatjes extra van Su daarvoor. Helaas kan je niet meer rechtstreeks door Su laten bezorgen, waren altijd stipt op tijd. Eten was weer erg lekker!
6 okt 2023 om 10:44 Zelf het eten opgehaald, en we kregen gratis salade. Super aardig! Lekker eten en meer dan genoeg voor een goede prijs.
1 okt 2023 om 20:30 Grote portie en lekker vers
28 sep 2023 om 21:40 Ik had aangegeven geen champignons bij de zalm, maar die zaten er toch doorheen. Door allergie niet kunnen eten :( sushi was wel lekker zoals altijd
24 sep 2023 om 20:37 Tja ik bestel niet voor niets zo vaak bij Su. Prijs-kwaliteit is in verhouding, helaas is de gefrituurde sushi altijd net te koud maar superlekker. Dit keer wederom geen complementaire chips helaas, maar mss een volgende keer weer. Mooi op tijd weer!
27 aug 2023 om 21:56 Het was niet vers, en er zat weinig smaak aan de sushi. Het sojabonen bakje was voor de helft gevuld en verder slappe hap. Erg Jammer
20 aug 2023 om 7:59 helaas kan ik niet zo vaak meer bestellen bij ze wegens financiën, anders deed ik het elke week. altijd goed en stapje extra
9 jul 2023 om 23:14 Was top! En op tijd